Arda Güler: F.Bahçe'nin daha çok kazanmasını istiyorduk

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Milli takım oyuncumuz Arda Güler, Fenerbahçe'den Real Madrid'e transferi ve kariyerini planlamasına ilişkin görüş ve düşüncelerini Kafa Sports YouTube kanalında paylaştı.

“NELER YAPABİLECEĞİMİ GÖSTERMEK İSTEDİM”

Arda Güler: “Fenerbahçe'de bir yıl daha kalabilirdim ama “Fenerbahçe'den genç bir Türk'in Avrupa'da ve özellikle Real Madrid'de ne yapabileceğini göstermek istedim” dedi.

“FENERBAHÇE’NİN DAHA FAZLA PARA KAZANMASINI İSTİYORUZ”

Tahliyesi ve bonservis bedeli sorulduğunda Arda, şunları söyledi: “17.5 milyon euroluk bir bonservis bedelim vardı ama ailemle, F.Bahçe'nin daha fazla para kazanması için sürekli görüşmelerde bulunduk. “Real Madrid'den F.Bahçe'ye daha fazla para ödemesini istedik” yanıtını verdi.

“ALI KOÇ'a herhangi bir gerilemem yok”

F.Bahçe Başkanı Ali Koç'a karşı herhangi bir kırgınlığı olup olmadığı sorulduğunda Arda, şunları söyledi: “Ali Koç'a karşı herhangi bir kırgınlığım yok, ilk golümde ve attığımda beni ilk arayıp destekleyenlerden biriydi. Yaralıyım. “Ali Koç bizim ailemiz için de özel bir insandır” diye yanıt verdi.

Transfer sürecinde babasının komisyon aldığı yönündeki tartışmalara da değinen genç futbolcu, şöyle konuştu: “Böyle bir şey mümkün değil. Profesyonel düzeyde bu tür süreçlerin nasıl yürütüldüğünü insanlar bilemeyebilir ancak bu mümkün değildir. “Bir aile olarak Fenerbahçe'nin daha fazla para kazanmasına yardımcı olmak için elimizden gelenin en iyisini yaptık” dedi.

“HEDEFİM GÜVENE DAYALI”

Gol sevincinin anlamını anlatan genç yıldız, şunları söyledi: “Benim gol sevincim güvene dayalıdır. Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum. Her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. “Her şeyi doğru yapıyorum, çok çalışıyorum ve gerisini Allah'a bırakıyorum” dedi.

Alex'in ardından İrfan Can Kahveci birinci oldu! Kariyerinin son sezonu F.Bahçe'de…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir