Suriye'de sıcak saatler! Amerikan üssüne kamikaze İHA'ları ve roketlerle saldırı düzenlendi

Suriye'deki Amerikan üssüne saldırı düzenlendi. Yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, ABD güçlerinin konuşlandığı Haseke'nin Yarubiye ilçesindeki Harab Cir havaalanı üssü İHA ve roketlerle hedef alındı.

Saldırıya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Fırat Nehri'nin batı yakasında yer alan İran destekli terör grupları, 28 Şubat 2024'te ABD güçlerinin konuşlandığı Omar petrol üssüne roketlerle saldırdı.

İRAN DESTEKLİ GRUPLAR SALDIRIYOR

Suriye'de geçtiğimiz günlerde Tenef bölgesi, Irak sınırına yakın Malikiyye ilçesi, Haseke ilinin Şeddadi ilçesi ve Deyrizor ilinde ABD ordusunun konuşlandığı üslere silahlı insansız hava araçlarıyla saldırılar gerçekleştirildi. kaynağı bilinmeyen araçlar (İHA'lar) ve yüzeyden yüzeye silahlar. İran destekli gruplar zaman zaman Fırat Nehri'nin doğu kıyısındaki ABD üslerine roketler, İHA'lar ve SİHA'larla saldırıyor. (AA-IHA)
Bu içerik Metin Yamaner tarafından yayınlanmıştır.

Mynet Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Seçim sürecinde rakibinin sözüyle alay etti!  74 yıl sonra kojenerasyona geçen belediyede indirim: 1 liraya düştüSeçim sürecinde rakibinin sözüyle dalga geçti! 74 yıl sonra kojenerasyona geçen belediyede indirim: 1 liraya düştü
İlk başta düşmanca davrandılar, sonra aileler yeniden bir araya geldi.İlk başta düşmanca davrandılar, sonra aileler yeniden bir araya geldi.
Eskişehir'de polis aracının karıştığı zincirleme kaza: 8 yaralıEskişehir'de polis aracının karıştığı zincirleme kaza: 8 yaralı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir