Trump'ın yargılandığı adliye binasının önünde kendini ateşe veren protestocu hayatını kaybetti

NBC kanalının hastane yetkililerine dayandırdığı habere göre, Trump'ın Manhattan'da yargılandığı adliye binası önünde kendini ateşe veren protestocu Azzarello, kaldırıldığı hastanede entübe edilerek tedavi altına alındı ​​ancak iyileşemedi. kurtarılamaz.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​Agin'in timsahları, Substack sitesinde alegorik bir şekilde “Bu bir protesto: kendi hükümetimiz bizi kıyamet benzeri bir faşist küresel darbeyle vurmak üzere.” Açıklamalarını şu şekilde paylaştı:

Amerikan basını, dün Azzarello'nun kendisini ateşe verdiği sırada Trump'ın aynı sokaktaki adliye binasında olduğunu ve olup bitenden haberdar edildiğini bildirdi.

Trump'ın 2016 yılında yetişkinlere yönelik filmlerde rol alan Stormy Daniels'a yasa dışı “susma ücreti” ödediği iddiasıyla Manhattan Ceza Mahkemesi'ne açılan davada jüri seçiminin tamamlandığı ve duruşmanın yarından itibaren açılış açıklamalarıyla başlayacağı açıklandı. Pazartesi.


Trump büyük jüri tarafından suçlandı

Eski ABD Başkanı Trump, Manhattan Bölge Savcılığı'nın 2016 başkanlık seçimleri sırasında yetişkin sinema oyuncusu Stormy Daniels'a yasa dışı “susma vergisi” ödenmesine ilişkin soruşturmasının bir parçası olarak 18 Mart 2023'te büyük jüri tarafından suçlandı.

Trump, 4 Nisan 2023'te “sessizlik” ve ilgili belgelerde sahtekarlık suçlamasıyla New York'ta hakim karşısına çıktı.

Kendisine yöneltilen 34 ayrı suçlamayı reddeden Trump, kendisine yöneltilen suçlamaları “siyasi cadı avı” olarak nitelendirdi ve suçlamaları “seçime müdahale” olarak gördüğünü söyledi.

Trump, “Amerikan tarihinde kendisine yöneltilen suçlamalar nedeniyle hakim karşısına çıkan ilk eski başkan” olarak kayıtlara geçti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir